Införandet av IBPS Sverige

International Buddhist Progress Society, Sverige (IBPS-Sverige) grundades 1996. Det är en gren av IBPS världsomspännande organisation med sitt främsta centren baserat i Los Angeles, Sydney, Berlin, Johannesburg och Taiwan.

 Det är under det briljanta ledarskapet av Vördade Mästare Hsing Yun som sammanför den monastiska och frivilliga anhängare att arbeta tillsammans för att nå målen i att göra tjänster för samhället, utbildning, välgörenhet och internationellt kulturutbyte etc., utöver att främja andliga värden.

Alla tjänster syfta till de fyra viktigaste målen för IBPS

  • Att propagera buddhistiska läran genom kulturella aktiviteter
  • Fostra talanger genom utbildning
  • Att gynna samhället genom välgörenhetsprogram
  • Att rena människors hjärtan och sinnen genom buddhistiska praktiken

Sedan etableringen har IBPS-Sverige anordnat aktiviteter av olika slag, såsom:Buddhas födelsedag fest, föreläsningar och samtal om Dharma, International BuddhistExamination, Dharma funktioner omkring år Sommarläger för barn, etc, har vi öppnaten buddhistisk bibliotek där medlemmar kan låna böcker och band på Dharma och vissa är även distribueras gratis. Templet är i hög grad uppskattat av alla och det äröppet dagligen från 09:00 till 04:00. De som besökt templet var djupt imponerade avden vänliga och fridfulla atmosfär som flödade. Det inte bara hjälper till att föra sammanden anda invandrare med en touch av hemkänsla har, utan ger också en lugn plats fördem som vill söka inre frid-trots yttre skillnader såsom ras och språkgränser.

Vi är nu på väg att arbeta hårdareför att fungera som en bro för det kulturella utbytet mellan öst och väst och för att främja en harmonisk och respektfull gemenskap mitt i denna kaotiska värld.

Kontakta oss

BLIA Sweden
Blygatan 3
195 72 Roserberg
Sverige
tel. 08-590 358 01

Face book

logo-facebook